16 april 2014

WINNAAR 2014

Familiebedrijf Westland Kaas werd in 2014 verkozen tot ‘Familiebedrijf van het Jaar’. Premier Rutte maakte dit op 16 april bekend tijdens de uitreiking van de Familiebedrijven Award 2014 in De Nieuwe Kerk te Den Haag.

JURYrapport

Westland Kaas kenmerkt zich door een uitstekende Governance en een uitzonderlijk goed samenspel tussen familie, eigenaren, bestuur en toezicht. De kinderen van de familie worden al van jongs af aan op een speelse wijze bij het bedrijf betrokken. De onderneming is in staat internationale merken te bouwen en gefocust te groeien, waarbij innovatie centraal staat. Dit authentieke bedrijf is in staat – met behoud van haar traditionele waarden – mee te groeien in een veranderende wereld met een veranderende consumentenvraag. De succesvolle en maatschappelijk verantwoorde strategie, de marketingformule en productontwikkeling geven alle vertrouwen voor de toekomst van dit prachtige familiebedrijf.

Over Westland Kaas

Al ruim 85 jaar is familiebedrijf Westland Kaas een vertrouwde naam op de wereldwijde kaasmarkt. De Hollandse handelsgeest heeft de merken Old Amsterdam, Maaslander, Westlite en Trenta ver gebracht. Met expertise van kaas en de kaasmarkt spelen zij in op de vraag van mensen: een gezond product, verrassend en vernieuwend. Westland richt zich volledig op de Marketing, Sales en Research & Development. Zorgvuldig geselecteerde partners verzorgen de productie en verpakking van de kazen.

ROYAL AGIO CIGARS

Familie Wintermans

BREMAN INSTALLATIEGROEP

Familie Breman

NIJHOF WASSINK

Familie Nijhof