Winnaar 2013 Gassan Diamonds

WINNAAR 2013

Familiebedrijven zijn de ruggengraat van de Nederlandse economie. Het Nederlandse familiebedrijf verdient meer aandacht. Stichting Familie Onderneming, ter bevordering van het Nederlandse familiebedrijf, reikte tijdens de Big Improvement Day 2013 de eerste editie van de Familiebedrijven Award uit aan Gassan Diamonds.

JURYrapport

De winnaar van de Familiebedrijven Award 2013 werd opgericht in 1945 en inmiddels staat de derde generatie van de familie aan het roer van dit mooie bedrijf. Ook zijn er al vier mensen uit de vierde generatie werkzaam binnen het bedrijf; een blijk van de continuïteit qua opvolging binnen de familie. Daarbij is de Governance binnen de onderneming professioneel opgezet met een externe Raad van Commissarissen en blinkt uit met een gedegen MVO beleid.

About GASSAN DIAMONDS

Gassan Diamonds is een familiebedrijf in diamanten, juwelen en luxe horloges. Het bedrijf werd in 1945 opgericht door grootvader Samuel Gassan. Naast het slijpen van diamanten, is de core business het opleiden van bezoekers van over de hele wereld over de beroemde vier C’s (carat, color, clarity en cut) die samen de uiteindelijke waarde van elke diamant bepalen.

ROYAL AGIO
CIGARS

Familie Wintermans

DUTCH FLOWER GROUP

Familie Van Zijverden en Van Duijn

HURKS
BOUWGROEP

Familie Hurks

MARKEUR

Familie Boon

VAN WIJHE

Familie Van Wijhe