EDITIE 2022

VEBEGO Wint Familiebedrijven Award 2022

Leusden/Zeist 20 april 2022 – Het Nederlandse familiebedrijf Vebego uit Voerendaal is verkozen tot ‘Familiebedrijf van het Jaar 2022’. 

CEO Ton Goedmakers ontving vandaag de ‘Familiebedrijven Award 2022’ in het AFAS Theater te Leusden uit handen van Jacco Vonhof voorzitter MKB-Nederland. Ondernemer John Fentener van Vlissingen richtte in 2012 de Stichting Familie Onderneming op om meer aandacht te vragen voor het belang van familiebedrijven voor de Nederlandse economie. De stichting looft daartoe de Familiebedrijven Award uit aan een uitblinkend Nederlands familiebedrijf. Dit jaar werd de award voor de achtste keer uitgereikt. De andere drie finalisten waren Jan Linders, KlokHolding en Koninklijke Otolift. 
 
Jury over Vebego: innovatief betrokken én toonbeeld voor succesvolle opvolgingDe jury roemde Vebego om haar governance: het bedrijf is een toonbeeld voor succesvolle opvolging binnen familiebedrijven. Innovatie staat binnen dit familiebedrijf hoog op de agenda: in de kleinste details wordt gezocht naar snellere en nog slimmere oplossingen. Ook vinden de juryleden het bewonderingswaardig hoe Vebego in staat is om mensen zo lang aan zich te kunnen binden. De passie voor de medewerkers is de rode draad bij dit familiebedrijf: ze maken zich hard voor een inclusieve samenleving met betekenisvol werk voor iedereen.
Door Familiebedrijven, voor familiebedrijven

OVERIGE FINALISTEN 2022

GENOMINEERDEN 2022