WINNAARS & GENOMINEERDEN

  • Home
  • /
  • WINNAARS & GENOMINEERDEN

GENOMINEERDEN FAMILIEBEDRIJVEN AWARD 2018 ZIJN BEKEND

AFAS SOFTWARE

fam. Mars en fam. van der Veldt

AFAS Software is een familiebedrijf uit Leusden en ontwikkelt met circa 400 medewerkers innovatieve softwareproducten voor de zakelijke en de consumentenmarkt. AFAS Software bedient zo’n 10.000 klanten en daarmee ruim 1,2 miljoen gebruikers.

DUTCH FLOWER GROUP

fam. Van Zijverden en fam. Van Duijn

Dutch Flower Group bestaat uit 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen voorzien. “Making Life Colourful” is het devies, waarbij kennis, kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid vooropstaan.

HAKKERS

fam. Hakkers

Familiebedrijf Hakkers bestaat al sinds 1875 en is gespecialiseerd in waterbouwkundige werken. Dat wil zeggen: de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken. Op de grens van land en water is dit bedrijf helemaal thuis.

JOH. MOURIK & CO

fam. Mourik

Joh. Mourik en J.C. Mourik startten zo’n 100 jaar geleden het bedrijf dat nu nog steeds hun naam draagt. Deze wereldspeler is actief op verschillende markten, waaronder van catalyst handling, industriële services en dichter bij huis: in de bouw, infrastructuur, projectontwikkeling en milieu.

KLOKGROEP

fam. van de Klok

Aanpakken en aanpassen is dé filosofie van KlokGroep. Bij dit aannemersbedrijf, dat Johan van de Klok in 1922 oprichtte, werken circa 200 medewerkers. Het familiebedrijf is specialist in het hele bouw- en ontwikkelproces: van initiëren tot en met beheren.

M.J. DE NIJS & ZONEN B.V.

fam. de Nijs

M.J. de Nijs & Zonen B.V. De Nijs te Warmenhuizen bouwt, ontwikkelt, renoveert, restaureert en onderhoudt. Ondanks de crisis is dit Noord-Hollandse familiebedrijf blijven groeien en heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste bouwers in Nederland.

OOSTWEGEL COLLECTION

fam. Oostwegel

Camille Oostwegel begon in 1980 aan zijn missie: Rijksmonumenten en cultureel erfgoed her-ontwikkelen tot 4 authentieke, luxehotels en restaurants in het groene hart van Zuid-Limburg. De Oostwegel Collection staat voor Inspirerend, Vakmanschap en Gastvrijheid.

ROERINK FOOD FAMILY

fam. Roerink

De oorsprong van de Roerink Food Family ligt in Twekkelo en stamt uit het jaar 1981. Inmiddels omvat Roerink Food Family vijf innovatieve bedrijven met elk een eigen zuivelspecialiteit: Zuivelhoeve, Zuivelhoeve-winkels, HEKS’NKAAS, Happy Goat en De Dessert Meesters.

ROYAL EIJKELKAMP

fam. Eijkelkamp

Royal Eijkelkamp is in de laatste 100 jaar uitgegroeid tot een van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onderzoeksapparatuur voor bodem en water. Van boren tot 250 meter diepte, bemonsteren van goud in de hete jungle van Colombia tot het boren in de vrieskou in Siberië: innovatie staat bij dit familiebedrijf centraal.

ROYAL VERSTEGEN

fam. Driessen

Royal Verstegen werd in 1886 opgericht door de heer Verstegen. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van het bedrijf. Dit familiebedrijf gelooft dat kwaliteit begint bij de oorsprong en investeert daarom in biodiversiteit en eerlijke handel. Het productieproces wordt in hun eigen fabriek te Rotterdam uitgevoerd en zo wordt de kwaliteit gewaarborgd van plant tot klant.