EDITIE 2019

Koppert Biological Systems

Familie Koppert & Familie Oosthoek

Koppert Biological Systems ontwikkelt duurzame oplossingen voor de teelt van voedselgewassen en sierplanten. Samen met telers en in samenwerking met de natuur, zetten wij ons in om land- en tuinbouwproducten gezond, veilig, productief en weerbaar te maken. Dit bereiken we door natuurlijke vijanden in te zetten bij de bestrijding van plaaginsecten, hommels voor natuurlijke bestuiving, en producten die de gewassen zowel boven- als ondergronds versterken. Vitale ecosystemen op een natuurlijke manier herstellen en beschermen is de basis voor gezonde gewassen en een evenwichtige omgeving.

Lely

Familie Van der Lely

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor de agrarische sector. Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen, aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

Koninklijke Otolift Trapliften

Familie Ooms

Koninklijke Otolift Trapliften, een bloeiend 128 jaar bestaand familiebedrijf, is marktleider in Nederland en één van de belangrijkste spelers op de internationale markt op het gebied van trapliften. De huidige vierde generatie is jong en is recent aandeelhouder geworden. Elke generatie heeft op een innovatieve en succesvolle wijze in weten te spelen op de veranderingen in de markt. Otolift is vernieuwend, internationaal opererend en betrokken bij zijn medewerkers en community.

Fritom Logistic Solutions

Familie Veenstra, Familie Wiersma & Familie Doorenbos

Fritom Logistic Solutions bestaat uit 8 logistieke bedrijven in Nederland en is werkzaam in de marktsegmenten: groupage, warehousing en liquid food. Fritom Logistic Solutions behoort met ruim 600 medewerkers en € 130 mio. omzet tot de 30 grootste logistieke bedrijven van Nederland.

Kruitbosch

Familie Kruitbosch

Kruitbosch is in 1955 opgericht en is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de fietsmarkt met de succesvolle merken Cortina (e-bikes en stadsfietsen) en Alpina (kinderfietsen). Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van groothandel in fietsen en accessoires tot retailpartner voor fietsspeciaalzaken. De consument blij maken met mooie fietsproducten: dat is het doel. Vanuit de kernwaarden ‘betrokken’, ‘betrouwbaar’ en ‘dynamisch’ altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit van producten, diensten en medewerkers.

Ter Steege Groep

Familie Ter Steege

Ooit begonnen als bouwbedrijf bestaan de activiteiten van Ter Steege Groep nu uit veel meer dan bouwen alleen. De cultuur van het familiebedrijf heeft ervoor gezorgd dat de waarden die zij belangrijk vinden, altijd stevig verankerd zijn gebleven in alle ondernemingen. Mede hierdoor heeft Ter Steege zich ontwikkeld tot een solide organisatie met een herkenbare identiteit.

Vissers Energy Group

Familie Vissers

Vissers Energy Group, opgericht in 1917, is ruim 100 jaar later nog altijd een trots familiebedrijf. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer en is Vissers uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland. Als weggebruiker komt u de goed uitgeruste tankstations van Vissers Energy Group  tegen in heel Nederland. Buiten de reguliere brandstoffen begeeft Vissers zich op het vlak van alternatieve brandstoffen met het oog op de energietransitie.